Influencer Marketing: De Voordelen en Uitdagingen van Samenwerken met Influencers

Zoekmachines zijn een belangrijke verkeersbron voor de meeste websites. Iedereen kent Google. Als u dingen online wilt vinden, zegt u vaak: ‘Google het gewoon’ voor uw antwoorden. Met zoekmachineoptimalisatie kunnen zoekmachines uw site alleen beter crawlen.

Een goede optimalisatie maakt dingen toegankelijker voor blinde zoekmachines, maar hoe weten zoekmachines dat uw site bestaat en hoe zorgt u ervoor dat AL die zoekmachines uw site crawlen? Er zijn verschillende manieren om uw site bij die zoekmachines te krijgen. Sommige van de methoden van zoekmachineoptimalisatie zullen ervoor zorgen dat uw site sneller door zoekmachines wordt gecrawld, maar waarom zou u uw site gewoon aanmelden bij de zoekmachines en hen dwingen deze te crawlen?

De meeste van de beste zoekmachines die er zijn, geven u bepaalde tools waarvan u kunt profiteren en die hulp krijgen bij het promoten van uw site om deze online te krijgen. Een eenvoudige XML-sitemap is alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan om uw site online in te dienen.

• Google Webmaster Tools

• Bing Webmaster Tools

influencer agency